Actueel

MAAK KANS OP €1000,- VOOR EEN KLIMAATPROJECT
Richard werkt als Gebiedsmakelaar in de pilot Klimaat Klaor. Deze pilot speelt in de omgeving Lichtenvoorde - Lievelde - Vragender. Richard adviseert, bemiddeld, verbindt en concretiseert. Bewoners, organisaties en ondernemers worden uitgedaagd om zelf initiatieven op te zetten die inspelen op klimaatverandering. Denk aan onderwerpen als te nat, te droog en hittestress. Organische stof in de bodem verhogen? Je voortuin of schoolplein vergroenen? De sponswerking in het gebied vergroten? Een klimaatboom planten of wadi aanleggen? Neem contact met me op of kijk op www.klimaatklaor.nl

ERVEN EN LANDSCHAP VERSTREKEN IN RHEDEN
Richard promoot de Landschapsregeling van de gemeente Rheden. Wilt u uw erf of percelen landschappelijk inrichten met landschapselementen? Heggen, struweel, solitaire bomen, wadi's, hoogstamfruit.... Behoefte aan het wegwerken van achterstallig onderhoud, verbetering of nieuwe aanleg van poelen? Neem vrijblijvend en kosteloos contact op voor advies, ontwerp, financiering en afstemming met de gemeente.

WAARDEVOL BRUMMEN
Sinds kort is Richard actief als Omgevingsmanager voor het project WaardeVOL Brummen. Water en een klimaatvriendelijk gebied vormen de rode draad. Inzet is om samen met organisaties en bewoners het proces uit te werken en de inhoud vorm te geven. Heeft u vragen of ideeën? Neem rechtstreeks contact met me op. Vandaag gebeld is morgen een afspraak!